گواهینامه SSL چیست؟

زمانی که شما از سایتی استفاده می کنید و یا وارد یک پایگاه اینترنتی می شوید، در واقع محتوا و اطلاعات بین کامپیوتر شما که اصطلاحاً به آن Client گفته می شود و کامپیوتری که آن پایگاه اینترنتی یا وب سایت برروی آن قرار دارد که به اصطلاح Server نامیده می شود، در حال مبادله و رفت و آمد خواهد می باشد.

در حالت عادی این ارتباط و مبادله اطلاعات به صورت امن نمی باشد و چنانچه افرادی قصد خرابکاری در این داده ها را داشته باشند می توانند در آن نفوذ کرده و دست به خرابکاری بزنند. لذا جهت ایمن سازی این تبادل داده می بایست به شکلی ارتباط بین Client و Server  امن گردد. این عمل با رمزگذاری اطلاعات انجام می‌شود.

در این صورت حتی با دسترسی به اطلاعات باز به دلیل رمز گذاری شدن داده ها امکان خرابکاری در محتوای اطلاعات به شکل چشمگیری کاهش می یابد.

کلمه SSL در واقع مخفف واژه های Secure Sockets Layer می باشد که اصطلاحاً به "استاندارد رمزنگاری و انتقال داده ها در بستر وب" گفته  می شود. امروزه تقریباً تمامی مرورگرهای استاندارد در فضای وب از جمله Firefox، Internet Explorer، Opera، Google Chrome، Safari و ... از آن پشتیبانی می کنند. این مجوز به صورت ارتباط https بصورت رمزنگاری شده و امکان نفوذ و یا سوء استفاده از داده های در حال انتقال را کاهش و یا محدود می نماید.

آیا این مقاله برای شما مفید واقع شده است؟
آیا این مقاله برای شما مفید واقع شده است؟

0 کاربر این مقاله را مفید دانسته اند. ( 0 رای )